Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Actuació a Son Espases del mag “Enzo Lorenzo”, de la Fundació Abracadabra

5 de jul. 2012
Esta imagen ilustra que: Actuació a Son Espases del mag “Enzo Lorenzo”, de la Fundació Abracadabra

Actuació a Son Espases del mag “Enzo Lorenzo”, de la Fundació Abracadabra - Hospital Universitari Son Espases  El mag “Enzo Lorenzo” (Lorenzo Martín Pons) de la Fundació de Mags solidaris, sense ànim de lucre “Abracadabra” ha fet gaudir els nins i nines ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases, d’un horabaixa de màgia, amb trucs basats en cartes, monedes, anelles i diversos  jocs d’enginy.

       

 


El mag “Enzo Lorenzo” (Lorenzo Martín Pons) de la Fundació de Mags solidaris, sense ànim de lucre “Abracadabra” ha fet gaudir els nins i nines ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases, d’un horabaixa de màgia, amb trucs basats en cartes, monedes, anelles i diversos  jocs d’enginy.

 

Amb aquesta activitat desenvolupada a l’àrea  ”Cibercaixa” de l’Hospital Universitari Son Espases, es pretén crear un espai màgic  i  teatral, que serveix per fomentar  la  il·lusió de nins i pares que en alguns casos han de passar llargues temporades hospitalitzats.

 Els nins i nines que travessen per alguna malaltia greu, han experimentat resultats molt positius amb aquestes teràpies, que pretenen pal·liar els trastorns físics i psíquics que acompanyen a les seves malalties. 

Les sessions de màgia del mag Enzo Lorenzo i la Fundació Abracadabra, que col·laboren amb l’Hospital de manera totalment desinteressada es repetiran amb periodicitat mensual, fins al proper novembre.

La iniciativa compta amb la participació i col·laboració de l’Hospital Universitari Son Espases, voluntaris de la Creu Roja, la Fundació Abracadabra i els pares i familiars dels menors ingressats.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19