Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat les primeres Jornades d’Actualització Quirúrgica en Càncer de Tiroides

9 de jul. 2012
Esta imagen ilustra que: L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat les primeres Jornades d’Actualització Quirúrgica en Càncer de Tiroides

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat les primeres Jornades d’Actualització Quirúrgica en Càncer de Tiroides  - Hospital Universitari Son Espases

L’experiència a l’Hospital Universitari Son Espases, en aquest tipus de cirurgia, és molt positiva. Els darrers anys, 149 pacients han estat intervinguts quirúrgicament i la gran majoria estan curats o en fase de curació.

 A més, cal assenyalar que la especialització dels equips i la col·laboració amb el Servei d’Endocrinologia de Son Espases, ha permès en el període 2009-2012  augmentar les intervencions fins a 322  de tiroides en general,  i 149 càncers, per les 162 intervencions  del període 2004-2008.  

       

Sota la direcció de la doctora Cristina Álvarez, la primera Jornada d’Actualització Quirúrgica en Càncer de Tiroides ha tractat temes relacionats amb l’anatomia quirúrgica del tiroides, punts clau i tècnics de la cirurgia del tiroides i dels buidaments cervicals, així com de les noves perspectives de futur.

 A les jornades, han assistit com a ponents i convidats: el doctor Pablo Moreno, cap de la Secció de Cirurgia Endocrina de l’Hospital Universitari de Bellvitge i el doctor José Manuel Rodríguez, cap de la Secció de Cirurgia Endocrina de l’Hospital Universitari Virgen de la Arrixaca. 

 

  S’ha aprofitat l’acte per presentar les dades de l’Hospital Universitari Son Espases en el tractament d’aquesta malaltia, les quals reflecteixen uns resultats excel·lents.

 En els deu darrers anys, s’han tractat 149 casos, dels quals 133 estan controlats actualment i la gran majoria estan curats o en vies de curació. Unes xifres que el doctor Moreno ha qualificat d’excel·lents i no ha dubtat a felicitar el doctor Ramón Salinas, cap de secció de la Unitat de Cirurgia Endocrina del Servei de Cirurgia General i Digestiva.

 Segons el doctor Salinas, aquests nivells de qualitat, puntera a nivell estatal, són fruit del bon treball i de la llarga experiència que atresora l’equip de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari Son Espases.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19