Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Agraïment a les infermeres sènior voluntàries per la seva tasca d’acompanyament durant la pandèmia de la COVID-19

8 de set. 2022
Esta imagen ilustra que: Agraïment a les infermeres sènior voluntàries per la seva tasca d’acompanyament durant la pandèmia de la COVID-19

El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, ha agraït a les infermeres sènior Dolors Sastre, Maria Antònia Alcover, Margarita Clar i Carmen Cerrón la seva implicació i compromís de servei, atès que amb el seu voluntariat han fet possible el programa de visites als pacients ingressats per la COVID-19. Aquest programa, gestionat per la infermera Ana Belén Linares, del Servei d’Atenció a l’Usuari, ha intentat pal·liar la situació d’aïllament dels pacients durant l’estada hospitalària.

El doctor Pomar els ha agraït la implicació constant, tots els dies de l’any, des de l’abril de 2020 i fins al juliol d’enguany. Durant més de dos anys han donat suport a 2.876 visites perquè els acompanyants tinguessin la possibilitat d’estar amb els seus malalts i confortar-los, complint sempre les indicacions de protecció i seguretat.

A banda de les infermeres voluntàries, a la reunió també hi ha estat presents Pilar Fuster, cap del Servei d’Atenció a l’Usuari, i Ana Belén Linares i Cati Planas, treballadores del mateix Servei.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19