Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

ASPANOB dóna 8.000 euros per a la decoració de la planta d’Oncopediatria

18 de jul. 2014
Esta imagen ilustra que: ASPANOB dóna 8.000 euros per a la decoració de la planta d’Oncopediatria

A més, l’Associació de pares de nins amb càncer de Balears cedeix vuit geleres perquè totes les habitacions de la planta oncopediàtrica tenguin un frigorífic d’ús exclusiu.

ASPANOB col·labora amb el projecte de decoració de l’Hospital Universitari Son Espases amb l’aportació de 8.000 euros que serviran per decorar les portes i el control de la planta d’Oncopediatria, situada en la planta 1, mòdul D, de l’hospital de referència.

A l’acte de donació, hi han assistit el director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, així com una representació de membres d’ASPANOB. L’objectiu de la decoració és fer més càlides i acollidores les habitacions i els passadissos de l’Hospital i procurar que els nins i nines hospitalitzats trobin un ambient familiar i amistós.

Amb el mateix objectiu de fer les instal·lacions de l’Hospital el més confortable possible, ASPANOB ha cedit vuit geleres, que s’han instal·lat a totes les habitacions de l’Àrea d’Oncopediatria de Son Espases.

Segons els professionals de la planta d’Oncopediatria, disposar d’una gelera exclusiva per a cada habitació, permetrà millorar el control dels aliments, assegurar-ne el bon estat i evitar infeccions amb el menjar dels pacients oncològics, els quals són especialment sensibles a causa del seu delicat estat de salut.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19