Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Convocada la Segona Cursa Son Espases

15 de gen. 2019
Esta imagen ilustra que: Convocada la Segona Cursa Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Segona Cursa Son Espases per al diumenge 24 de febrer, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

 La cursa, que començarà a les 11 del matí, tendrà dos trajectes: per una banda, la prova popular (de 4 km de recorregut), que s’iniciarà davant de l’Escoleta amb aquest itinerari: camí de Son Espases - camí de la Real, camí del Molí d’en Terra - carretera de Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta; per una altra banda, la prova absoluta (de 8 km de recorregut), que consistirà a fer dues voltes pel mateix itinerari de la prova popular. Cal dir que cada prova tendrà la seva pròpia classificació masculina i femenina. A més, a diferència de l’edició de l’any passat, enguany hi haurà una classificació per edats.

 La iniciativa és oberta a tothom que hi vulgui participar i està adreçada tant als professionals de Son Espases com a totes les persones que vulguin gaudir de la cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per fer-ho a la prova popular cal tenir almenys 14 anys (de fet, cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

 Les inscripcions s’han de fer abans del 22 de febrer per mitjà d’una web accessible des de la URL www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6591146, on també es pot consultar el reglament de la cursa.

 Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que consideri la Comissió d’Humanització de l’Hospital.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19