Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Convocada la Segona Cursa Son Espases

15 de gen. 2019

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Segona Cursa Son Espases per al diumenge 24 de febrer, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

 La cursa, que començarà a les 11 del matí, tendrà dos trajectes: per una banda, la prova popular (de 4 km de recorregut), que s’iniciarà davant de l’Escoleta amb aquest itinerari: camí de Son Espases - camí de la Real, camí del Molí d’en Terra - carretera de Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta; per una altra banda, la prova absoluta (de 8 km de recorregut), que consistirà a fer dues voltes pel mateix itinerari de la prova popular. Cal dir que cada prova tendrà la seva pròpia classificació masculina i femenina. A més, a diferència de l’edició de l’any passat, enguany hi haurà una classificació per edats.

 La iniciativa és oberta a tothom que hi vulgui participar i està adreçada tant als professionals de Son Espases com a totes les persones que vulguin gaudir de la cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per fer-ho a la prova popular cal tenir almenys 14 anys (de fet, cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

 Les inscripcions s’han de fer abans del 22 de febrer per mitjà d’una web accessible des de la URL www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6591146, on també es pot consultar el reglament de la cursa.

 Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que consideri la Comissió d’Humanització de l’Hospital.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19