Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Els infants ingressats a Son Espases podran desplaçar-se en cotxe elèctric fins a les zones de proves i a les sales d’operacions

18 de gen. 2019
Esta imagen ilustra que: Els infants ingressats a Son Espases podran desplaçar-se en cotxe elèctric fins a les zones de proves i a les sales d’operacions

Els infants ingressats a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases disposen des d’avui de dos cotxes elèctrics amb control remot. L’objectiu d’aquesta mesura, pionera a les Illes Balears, és reduir l’estrès i l’ansietat dels infants ingressats i de les seves famílies abans d’una prova o d’una intervenció quirúrgica. Aquesta iniciativa, en el marc de les accions orientades a humanitzar l’Àrea de Pediatria de Son Espases, ha estat possible gràcies a una donació dels agents de la Unitat Nocturna del Grup A de la Policia Local de Palma.

 Un dels dos cotxes es destinarà als desplaçaments dels infants hospitalitzats des de l’habitació a la consulta amb l’especialista, a la sala de cures o l’Àrea de Radiologia. Per motius de seguretat del pacient, l’altre cotxe elèctric estarà situat a l’Àrea Quirúrgica, ja que no pot entrar i sortir constantment d’aquesta àrea restringida; una vegada que arribi l’infant, pujarà al cotxe i el conduiran cap a la sala d’operacions.

 La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada del director gerent de Son Espases, Josep Pomar, i d’una vintena d’agents de la Policia Local de Palma, ha assistit a l’acte d’entrega d’aquests cotxes elèctrics amb control remot. La consellera s’ha mostrat confiada que aquesta iniciativa influirà positivament en el benestar dels infants. A més, ha recordat que l’Hospital ja ha duit a terme tot un conjunt de projectes per afavorir l’estada dels pacients pediàtrics, com ara la dotació de tauletes a l’UCI Pediàtrica o les decoracions de la sala del TAC infantil, de la sala de cures i de l’Hospital de Dia.

 Per la seva part, els representants de la Policia Local han manifestat que la donació d’aquests cotxes elèctrics va sorgir de la voluntat de fer un regal als infants ingressats que els resultàs beneficiós. A partir d’una conversa amb el personal d’infermeria i basant-se en la bona acceptació i els bons resultats obtenguts en altres hospitals de l’estat, varen decidir comprar aquests cotxes elèctrics de policia i amb sirenes.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19