Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

David Torres és el nou director d’Infermeria de l’Hospital

31 d’oct. 2023
Esta imagen ilustra que: David Torres és el nou director d’Infermeria de l’Hospital

David Torres ha estat nomenat nou director d’Infermeria de l’Hospital Universitari Son Espases. S’incorpora al càrrec després d’una dilatada trajectòria professional en càrrecs de gestió i compta amb un coneixement profund de l’Hospital.

El nou director és diplomat en Infermeria per la Universitat de Cadis, graduat en Infermeria per la Universitat de Salamanca i màster en Direcció de Recursos Humans per la Universitat Alfonso X El Sabio. Té un diploma d’especialització en alta direcció i administració d’unitats i serveis d’infermeria, i un altre d’especialització en dret per a directius sanitaris, ambdós atorgats per l’Escola Nacional de Sanitat i l’Institut de Salut Carles III de Madrid. Així mateix, és especialista universitari en Gestió i Direcció de Serveis Clínics Assistencials per la Universitat de les Illes Balears.

Des de desembre de 2002 ha fet feina primer a Son Dureta i després a Son Espases, i durant aquest temps ha desenvolupat diferents tasques: primer, com a infermer dels serveis de Cardiologia, Cirurgia Cardíaca, Pneumologia i Oncologia Mèdica, i, més endavant, com a supervisor del Servei d’Urgències d’Adults i com a adjunt a la Subdirecció d’Infermeria de l’Àrea d’Urgències (d’adults i de pediatria), de l’Àrea de Cures de la Dona i de l’Àrea d’Hospitalització d’Adults i Urgències. Entre 2016 i 2019 va ser subdirector d’Infermeria de l’Àrea Quirúrgica, Hospitalització d’Adults i Cures Intensives i Urgències. Fins ara treballava com a infermer en el Banc de Sang de Son Espases.

També ha exercit la seva feina com a infermer a la USP Clínica PalmaPlanas, a la Clínica Planas, a l’Hospital Joan March, a l’Euroclínic Son Verí i a la Clínica San Rafael de Cadis.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19