Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El Dr. Enrique Pieras, nou cap del Servei d’Urologia

14 de set. 2020
Esta imagen ilustra que: El Dr. Enrique Pieras, nou cap del Servei d’Urologia

El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, acompanyat de la directora mèdica, Carmen Sanclemente, i de la subdirectora mèdica de l’Àrea Quirúrgica, Marta de la Cruz, ha lliurat avui matí el nomenament de cap de servei d’Urologia al doctor Enric Pieras.

El Dr. Pieras és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa i especialista en Urologia per la Fundació Puigverd de Barcelona. És doctor en Ciències Mèdiques Bàsiques per la Universitat de les Illes Balears i màster en Eines de Gestió i Investigació Sanitària.

En la seva vessant assistencial, el Dr. Pieras s’ha centrat en el tractament integral de la patologia litiàsica, en el tractament quirúrgic de la patologia renal i en el programa de trasplantament.

El nou cap del Servei compta amb una dilatada trajectòria docent i investigadora, és professor associat de Cirurgia Bàsica a la Facultat de Medicina de la UIB i coordinador– professor del Curs de Postgrau Expert en Urolitiasi de la Universidad Francisco de Victoria de Madrid. Ha participat en deu projectes d’investigació (sis projectes becats i tres amb beques com a investigador principal), ha guanyat vint-i-cinc premis d’investigació (quatre internacionals, set nacionals i catorze locals), ha dirigit quatre tesis doctorals, ha presentat cent quaranta comunicacions a congressos nacionals i internacionals i compta amb quaranta-sis articles publicats a revistes científiques d’àmbit nacional i internacional.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19