Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El preu de l’aparcament de l’Hospital Son Espases es redueix un 24 %

2 de des. 2015
Esta imagen ilustra que: El preu de l’aparcament de l’Hospital Son Espases es redueix un 24 %

La rebaixa, que comença a partir d’avui, permetrà millorar l’accessibilitat de la població al centre hospitalari de referència.

 Les tarifes de l’aparcament de l’Hospital Universitari Son Espases s’han reduït un 24 % després de la darrera revisió periòdica del contracte entre el Servei de Salut i l’empresa concessionària. Aquesta rebaixa, que és aplicable des d’avui mateix, permetrà millorar l’accessibilitat de la població al centre hospitalari de referència de les Illes Balears. A mitjan termini, l’objectiu del Servei de Salut és garantir la gratuïtat d’aquest servei per als usuaris.

Així doncs, la tarifa per minut passa de 0,02665 € a 0,02035 €. Per tant, en el cas d’una estada d’una hora, l’usuari passarà d’abonar 1,60 € a 1,22 €. El preu màxim per dia complet que es pot aplicar a l’aparcament del recinte hospitalari és d’11€.

Actualment, aquest aparcament disposa de 2.326 places delimitades en dues zones diferenciades: una per al personal de l’Hospital, amb entrada i sortida exclusives, i l’altra per als usuaris. El personal de l’Hospital disposa de 930 places gratuïtes, i les 1.396 restants es destinen als usuaris en l’aparcament de rotació.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19