Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El primer pacient trasplantat de fetge a les Illes Balears segueix la recuperació habitual en aquest tipus d’operacions

7 de nov. 2021
Default image

L’equip mèdic de l’Hospital Universitari Son Espases que atén el primer pacient trasplantat de fetge a les Illes Balears informa que la seva recuperació segueix amb el curs habitual en aquest tipus d’intervencions quirúrgiques. Des del passat divendres 29 d’octubre, el pacient continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital.

Pròximament, els professionals que han participat en el trasplantament hepàtic informaran d’aquesta fita assistencial. Mentrestant, des de Son Espases es demana respecte total a la intimitat del pacient i de la seva família.

Aquest primer trasplantament hepàtic és una fita històrica per a la sanitat de les Illes Balears i ha estat possible gràcies a l’embranzida dels professionals de l’Hospital Universitari Son Espases que sempre han comptat amb el suport del Servei de Salut, de la Conselleria de Salut i del Govern de les Illes Balears.

Durant més d’un any, l’Hospital i els seus professionals han invertit temps i recursos per implantar el programa de trasplantament hepàtic a les Illes Balears. S’han creat protocols multidisciplinaris, comitès organitzatius i clínics específics, consultes específiques, unitat assistencial; s’han integrat circuits i serveis, i s’ha fet molta inversió en formació.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19