Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El Servei d'Anàlisis Clíniques amplia l'abast de l'acreditació segons la norma UNE-EN ISO 15189:2013

27 de juny 2017
Esta imagen ilustra que: El Servei d'Anàlisis Clíniques amplia l'abast de l'acreditació segons la norma UNE-EN ISO 15189:2013

Després de l'última auditoria, la Comissió d'Acreditació de l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC) ha acordat mantenir i ampliar l'abast de l'acreditació al Servei d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Són Espases segons la norma UNE-EN ISO 15189:2013, “Laboratoris clínics. Requisits particulars per a la qualitat i la competència”. Inclou 224 proves i representa que aproximadament el 90% de l'activitat del Servei es duu a terme sota el reconeixement de la ENAC i que actualment és un dels serveis amb més pes de tota Espanya.

Aquesta acreditació declara la competència tècnica del Laboratori per a desenvolupar les seves activitats i garanteix que es compleixen els exigents requisits establerts per les normes internacionals de qualitat. La competència tècnica inclou tot el procés de l'anàlisi: preparació i identificació dels pacients, presa i transport de mostres, realització de les determinacions analítiques, i validació i interpretació de l'informe de laboratori.

Aquest reconeixement a la tasca de tots els professionals del Servei d'Anàlisis Clíniques és un estímul per a mantenir la millora contínua amb la finalitat de proporcionar els resultats de les anàlisis en el lapse de temps més breu possible i amb les garanties màximes quant a fiabilitat, amb la finalitat de contribuir a millorar la seguretat dels pacients.

L'any passat, el Laboratori d'Anàlisis Clíniques de Son Espases —de referència per a totes les illes— va rebre més d'un milió de peticions de gairebé set-cents mil pacients i va realitzar més de sis milions i mig de determinacions analítiques (el 58% dels casos provenien de l'atenció primària).

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324



En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19