Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Sis superherois arriben a Son Espases per acompanyar els infants amb càncer durant el tractament

13 de juny 2017
Esta imagen ilustra que: Sis superherois arriben a Son Espases per acompanyar els infants amb càncer durant el tractament

Sis superherois arriben avui a l’Hospital Universitari Son Espases per acompanyar els nins i les nines amb càncer durant el tractament i ajudar-los a viure amb normalitat el procés mèdic. Es tracta d’un projecte social anomenat “Poción de Héroes”, impulsat per Fundación Atresmedia i ideat per IDS. Els objectius fonamentals d’aquest projecte són ajudar a creure en la cura i donar suport als infants durant el tractament.

A partir d’avui, Muchacho Invisible, Chica Fuego, Guapo Kinético, Señorita Muralla, Niño Elástico i Linda Rayo, els personatges que componen l’equip “Poción de Héroes”, acompanyaran els infants durant el tractament i els prestaran els seus superpoders. En començar el tractament, cada nin i cada nina rebrà un maletí de poders, amb diversos elements de l’heroi que l’acompanyarà durant el procés mèdic: un còmic en el qual es conta la història de l’heroi; un pòster per penjar a l’habitació de l’Hospital; una xapa d’heroi per dur-la posada al pijama o a la samarreta; un passaport que serà segellat a cada sessió de quimioteràpia; una bossa de dolços i uns adhesius per aferrar-los a la bossa del sèrum que conté el tractament.

Avui dematí, la consellera de Salut, Patricia Gómez, i la coordinadora de l’Àrea de Projectes de Fundación Atresmedia, Ana Mayoral, han presentat aquesta iniciativa. També hi han estat presents el director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar, i la representant d’ASPANOB, Cristina Martín.

Aquest projecte se suma a les iniciatives posades en marxa a Son Espases orientades a canviar la imatge del tractament contra el càncer, facilitant als infants i a les seves famílies el procés de lluita contra la malaltia, ja que la interacció amb els superherois canviarà la percepció i la por al tractament, perquè el primer pas per lluitar contra la malaltia és —com diuen els promotors— “creure en la cura”.

El projecte “Poción de Héroes” està impulsat per Fundación Atresmedia, compta amb la participació de Fundación SEUR i amb el patrocini d’AXA de Todo Corazón, Nestlé Health Science, Grupo Piñero i Cooperativa d’Apotecaris.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19