Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El Servei de Cirurgia Plàstica ha organitzat el VI Congrés d’Aplicacions Terapèutiques del Trasplantament de Greix

6 de març 2015
Esta imagen ilustra que: El Servei de Cirurgia Plàstica ha organitzat el VI Congrés d’Aplicacions Terapèutiques del Trasplantament de Greix

Han assistit al Congrés els millors experts nacionals i internacionals per abordar les diverses aplicacions de l’empelt de greix en la reconstrucció mamària i de la cara. També s’ha tractat sobre l’aplicació de les cèl·lules mare per a la regeneració de lesions dels esportistes d’elit i sobre el futur de la criopreservació.

El Congrés d’Aplicacions Terapèutiques del Trasplantament de Greix s’ha celebrat per primera vegada a les Illes Balears i ha estat organitzat pel Servei de Cirurgia Plàstica de l’Hospital Universitari Son Espases.

La investigació de cèl·lules mare del teixit adipós és un tema de gran actualitat mediàtica. El Congrés, que s’ha celebrat a l’hospital de referència de les Balears, ha abordat aspectes diferents, totalment pràctics, de les aplicacions dels empelts de greix. Actualment, s’estudien les possibles aplicacions clíniques de les cèl·lules pluripotencials del teixit adipós, així com les dels empelts de greix per al tractament de les úlceres de pressió i de les fístules perianals, per al tractament genital o per a la regeneració de cartílag en els esportistes d’elit.

Han assistit al Congrés reconeguts experts com: el professor Michel Rouif, president de la Societat Francesa de Cirurgia Plàstica, que ha explicat les noves perspectives sobre l’eficiència dels empelts de greix; el Dr. Michael Veber, que ha analitzat les possibilitats de l’empelt de greix en la reconstrucció mamària, i els Doctors. Ali Mojallal i Domenico de Fazio, que han tractat sobre el resultat de l’empelt de greix en diferents zones de la cara i la mama. 
A més, durant el Congrés, s’ha fet un curs de cirurgia en directe amb l’aplicació de les darreres novetats tecnològiques i s’han intervengut casos relacionats amb la cirurgia de la reconstrucció de la mama.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19