Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El Servei de Nefrologia atén cada any al voltant de 400 pacients amb malalties glomerulars

26 de nov. 2021
Default image

Cada any, els professionals de la Unitat de Malalties Glomerulars de l'Hospital Universitari Son Espases atenen al voltant de 400 pacients, la qual cosa suposa més de 2.500 consultes amb l'especialista.

La Pandèmia de la COVID-19 va suposar un canvi de paradigma assistencial que va obligar a desenvolupar noves formes de visita no presencials, ja que es tracta de pacients que presenten un molt alt risc immunològic. Per a això, es va desenvolupar un sistema de contacte mitjançant missatges telefònics que va permetre organitzar visites, enviar analítiques, avisos de vacunació, etc. Aquest sistema va permetre reduir les visites presencials dràsticament i passar a un 30% virtual, amb un elevat grau de satisfacció per part dels pacients. Arran d'aquestes enquestes es va detectar el gran impacte psicoemocional que aquestes malalties provoquen, per la qual cosa s'ha introduït un nou aspecte en les consultes que és el coaching. La idea és implicar, conèixer i escoltar més enllà de la pròpia malaltia.

Precisament per a donar a conèixer aquesta activitat, els professionals de la Unitat de Malalties Glomerulars han organitzat una reunió amb pacients, sota el títol «Presentació del nou funcionament en la Unitat de Malalties Glomerulars» per al pròxim 10 de desembre, a la Sala d'Actes de Son Espases.

Presentación del nuevo funcionamiento en la Unidad de Enfermedades Glomerulares del Hospital Universitario Son Espases (1).pdf

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19