Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El Servei de Traumatologia de Son Espases organitza un curs sobre el tracte dels pacients politraumàtics

17 de juny 2016
Esta imagen ilustra que: El Servei de Traumatologia de Son Espases organitza un curs sobre el tracte dels pacients politraumàtics

L’Hospital Universitari Son Espases acull avui i demà la primera edició del Master Fracture Forum, un curs organitzat pel Servei de Traumatologia de l’Hospital en el qual una setantena de facultatius d’arreu de l’estat debatran sobre el tracte dels pacients politraumàtics.

Durant els dos dies que durarà el curs els assistents tendran l’oportunitat d’examinar i posar en comú les alternatives que hi ha actualment per al tractament de fractures complexes, des de l’atenció inicial fins a l’abordatge de les seqüeles. Majoritàriament aquests traumatismes d’alta energia se solen produir en persones que han patit un accident de circulació o nàutic o bé que s’han precipitat al buit. La major part d’aquests accidents es produeixen a l’època estival.

Metodològicament es tracta d’un curs de discussió interactiva de casos clínics presentats per especialistes en traumatologia de diferents indrets de l’estat. Per tant, es tracta d’un curs dissenyat per ser completament interactiu, amb la participació activa dels assistents.

L’organització d’aquest curs, d’abast estatal, situa Son Espases com un dels centres de referència en el tractament integral dels pacients politraumàtics.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19