Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Els usuaris puntuen amb un notable alt l’atenció rebuda al Servei d’Anàlisis Clíniques de son espases

10 de des. 2019
Esta imagen ilustra que: Els usuaris puntuen amb un notable alt l’atenció rebuda al Servei d’Anàlisis Clíniques de son espases

Els usuaris del Servei d’Anàlisis Clíniques de l’Hospital Universitari Son Espases puntuen amb un notable alt —8,6— la seva experiència global a l’hora de fer-se una extracció. A més, un 95% dels enquestats consideren que sempre els han tractat amb amabilitat i comprensió, mentre que un 70% assegura no haver esperat més temps del que és habitual per ser atesos. Són dades extretes de l’enquesta “Experiència i satisfacció amb el Servei d’Anàlisis Clíniques de l’Hospital Universitari Son Espases” als usuaris.

L’enquesta també s’ha passat a metges de Son Espases i d’Atenció Primària i han qualificat la seva satisfacció global amb un notable alt —8,75—. A més, els metges qualifiquen amb un excel·lent la rapidesa de resposta dels informes i la funció de suport dels especialistes d’Anàlisis Clíniques en la presa de decisions. Així mateix, tres de cada quatre enquestats consideren que el 80 per cent de les seves decisions clíniques es basen en anàlisis clíniques. El personal d’infermeria també ha fet l’enquesta i ha qualificat la seva experiència global amb un notable —7,8—, tot i que indiquen que no és fàcil accedir al catàleg de prestacions del laboratori.

El Servei d’Anàlisis Clíniques de Son Espases efectua anualment més de 7 milions de determinacions analítiques —devers 25.000 determinacions diàries— i atén les peticions de més de 2.200 pacients al dia.

Qualitat, eficiència, innovació i seguretat són els lemes del Servei d’Anàlisis Clíniques. Per això, a fi de millorar l’assistència prestada, s'ha dut a terme aquesta enquesta.

El Servei d’Anàlisis Clíniques realitza les determinacions analítiques d’Atenció Primària de Mallorca —excepte les del sector Llevant—, de l’Hospital Universitari Son Espases —àrees d'hospitalització, Hospital de Dia, Urgències, Consultes Externes...—, i les determinacions analítiques corresponents als programes de salut pública de cribratge neonatal de tota la Comunitat Autònoma i al Programa de Detecció de Càncer de Còlon. Així mateix, és el laboratori de referència per a totes les determinacions no disponibles a la resta d'hospitals, ja que disposa de la més alta tecnologia, tant a les àrees d'elevada automatització (àrea CORE) com en les àrees de proves especials (proves manuals d'elevada complexitat).

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19