Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases acull la tradicional festa de Nadal per als infants ingressats i per als fills dels treballadors amb activitats molt variades

14 de des. 2019
Esta imagen ilustra que: Son Espases acull la tradicional festa de Nadal per als infants ingressats i per als fills dels treballadors amb activitats molt variades

L’Hospital Universitari Son Espases ha acollit avui matí la tradicional Festa Infantil de Nadal adreçada als infants ingressats i als fills dels treballadors del Centre. Els més petits han pogut gaudir d’una jornada plena d’activitats molt variades com ara tallers de manualitats, actuacions musicals, balls, castells inflables, visita del Pare Noel i, fins i tot, passejar amb motos Harley.  

Durant la Festa, també s’ha entregat el premi al guanyador de la tercera edició del Concurs de Dibuix Infantil. En aquesta edició, el primer premi ha estat per a Andreu Veny, de cinc anys, que ha pintat un arbre de Nadal amb aquarel·les de colors. El dibuix guanyador serà la imatge que s’utilitzarà per a la postal de Nadal d’enguany de Son Espases.

El Consell de Mallorca, la Creu Roja, la batucada Samba d’AKI, el grup de ball Black Twice i Little Twice, la Policia Local de Palma, el SAMU 061, la Policia Nacional, la Guardia Civil, els Bombers de Palma i els Ángeles Guardianes Mallorca han col·laborat en la festa. Tots ells han contribuït activament en el desenvolupament de les activitats.

La Festa de Nadal Infantil s’emmarca en el Programa de Festes de Nadal de l’Hospital, que recull tot un conjunt d’activitats adreçades als pacients ingressats i als professionals.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19