Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Èxit de participació en la Tercera Cursa Son Espases amb 920 corredors

23 de febr. 2020
Esta imagen ilustra que: Èxit de participació en la Tercera Cursa Son Espases amb 920 corredors

920 corredors han participat avui matí a la Tercera Cursa Son Espases, una xifra rècord, que consolida aquesta prova com una cita indispensable en el calendari de corredors professionals i aficionats. Com en edicions anteriors, hi ha participat un gran nombre de professionals del Centre. La Cursa Son Espases és una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida i, en clau interna, reforçar el sentiment de pertinença dels professionals de Son Espases amb el seu hospital. Els diners recaptats en aquesta tercera edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.

Lucas Mola i Sebastiana Llabrés han estat els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8,3 quilòmetres. Antonio Monsalvez i María José Medina han estat els guanyadors de la prova popular de 4,7 quilòmetres. El recorregut de la Cursa ha estat el següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. de Valldemossa i, finalment, l’Escoleta Son Espases.

A banda dels guanyadors de les proves absolutes i populars, també s’han lliurat premis a categories per edats: menys de 21 anys, de 21 a 29 anys, de 30 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys, de 60 a 69 anys i de més de 70 anys. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip: https://elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6811093&compsec=clas

El director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar, ha felicitat als organitzadors d’aquesta iniciativa, que s’ha convertit, any rere any, en un èxit de participació, consolidant-se com una cita esportiva imprescindible. A més, ha recordat la importància de l’activitat física pel benestar físic i mental.


Agraïments

La celebració de la Tercera Cursa Son Espases ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris, de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE Iberman, Inblau, Medline, Elecnor, Comercial Médica REMEX, DIMM, Salut i Força, Mediterranea de Catering, El Corte Inglés, Quely i Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19