Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El ministre de Sanitat qualifica de "modèlica" la gestió del cas de coronavirus a Son Espases

19 de febr. 2020
Esta imagen ilustra que: El ministre de Sanitat qualifica de "modèlica" la gestió del cas de coronavirus a Son Espases

El ministre de sanitat, Salvador Illa, ha conclòs aquest matí una visita a l'Hospital Universitari Son Espases, que ha realitzat acompanyat, entre altres, de la consellera Patricia Gómez i de la delegada del Govern, Aina Calvo. Illa s'ha entrevistat amb tots els metges i sanitaris que es van encarregar de l'atenció del pacient britànic que va ingressar amb coronavirus, l'únic cas que s'ha detectat a Mallorca.

Illa ha volgut agrair el treball del personal mèdic i va lloar el nivell tècnic i professional de l'Hospital. Ha destacat que s'ha seguit sempre els criteris mèdics per a atendre aquest tipus de pacients que s'havia contagiat amb aquest virus i ha llançat un missatge de tranquil·litat a la població per a anunciar que la sanitat espanyola està en condicions per a afrontar aquest tipus de crisis sanitàries.

El ministre ha qualificat de "tractament de llibre" el protocol que es va seguir a Son Espases per a atendre el pacient britànic, que fa uns dies va ser donat d'alta després de superar el quadre víric.

El ministre ha assegurat que el Govern no s'està plantejant en aquests moments la possibilitat de limitar l'arribada a Espanya de persones procedents de la Xina, com han fet altres països, anunciant que si es torna a detectar algun altre cas de coronavirus, s'adoptaran les mesures precises que proposinn els metges. A més, ha recordat, cap recomanació de les institucions internacionals aconsellen la limitació de moviment, no sols de persones, sinó tampoc de mercaderies.

Salvador Illa ha fet una llarga visita per les instal·lacions de l'Hospital i ha compartit impressions amb el personal mèdic.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19