Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

La consellera de Salut rep l’equip de la Unitat de Cirurgia Oncològica Peritoneal

26 de jul. 2017
Esta imagen ilustra que: La consellera de Salut rep l’equip de la Unitat de Cirurgia Oncològica Peritoneal

La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada pel director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha rebut en audiència alguns dels membres de la Unitat de Cirurgia Oncològica Peritoneal de l’Hospital Universitari Son Espases.

El coordinador de la unitat, Rafael Morales, ha explicat el programa de cirurgia oncològica peritoneal.

Aquest programa va adreçat als pacients amb carcinomatosi peritoneal, malaltia que fins fa uns anys tenia una supervivència de pocs mesos. Aquest tractament es basa en la realització de cirurgia citoreductora màxima i en l'aplicació de quimioteràpia hipertèrmica intraperitoneal.

La complexitat d’aquest tipus d’intervencions i el seguiment dels pacients impliquen la necessitat de concentrar els casos en equips formats i amb experiència (oncòlegs, cirurgians, digestius, ginecòlegs, radiòlegs, anestesiòlegs, patòlegs i personal d’infermeria), així com la inversió en recursos materials.

“Aquest programa aconsegueix bons resultats i augmentat la supervivència i la qualitat de vida dels pacients”, ha assegurat Morales.

En aquest sentit, l’Hospital Universitari Son Espases és el centre de referència de tots els pacients amb carcinomatosi a les Illes Balears.

Aprofitant la trobada, l’equip de la Unitat de Cirurgia Oncològica Peritoneal ha convidat la consellera de Salut a la 7a Reunió Internacional de Carcinomatosi Peritoneal, que tendrà lloc a Palma els dies 8, 9 i 10 de novembre d'enguany.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19