Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

La consellera de Salut visita el nou espai habilitat per a familiars de pacients de Menorca i les Pitiüses que s’hagin de desplaçar a Son Espases

17 de nov. 2017
Esta imagen ilustra que: La consellera de Salut visita el nou espai habilitat per a familiars de pacients de Menorca i les Pitiüses que s’hagin de desplaçar a Son Espases

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha visitat avui matí les noves instal·lacions per a familiars i acompanyants dels pacients de Menorca, Eivissa i Formentera que s’han de desplaçar a l’Hospital Universitari Son Espases per rebre-hi tractament. El nou espai, situat al vestíbul d’hospitalització, ocupa una superfície aproximada de 400 metres quadrats, distribuïts en dotze habitacions. S’hi accedeix a nivell de carrer, amb un fàcil accés a les habitacions dels pacients ingressats situades a les plantes superiors.

Les dotze habitacions són dobles i totes disposen de bany adaptat amb totes les facilitats -tant per a persones amb mobilitat reduïda com per a persones grans-, armaris, climatització independent amb fred i calor, televisió i caixa forta. Dues tenen una superfície de 33 metres quadrats, i les altres dues, són de 25 metres quadrats cadascuna.

La consellera ha recorregut les noves instal·lacions acompanyada pel gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar; el gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Antoni Gómez Arbona; i per diputats de diversos grups parlamentaris. Patricia Gómez s’ha mostrat molt satisfeta amb la qualitat de les noves instal·lacions.

Aquesta actuació és la segona fase del projecte que s’inicià al desembre de l’any passat amb l’obertura de vuit llits per als pacients que han de rebre tractament a l’hospital de referència de les Illes Balears. D’ençà que entrà en funcionament, 164 pacients o els seus familiars han estat allotjats en aquestes vuit habitacions. Del total, 79 corresponen a usuaris de l’illa de Menorca i, la resta, 85, a usuaris d’Eivissa i Formentera. Aproximadament, en el cinquanta per cent dels casos, els ocupants estan entre 1 i 7 dies instal·lats en aquestes vuit habitacions. Generalment, quatre es destinen per a pacients de Menorca i les altres quatre per a pacients d’Eivissa i Formentera.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19