Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

La revista Trauma Case Reports publica un article del Servei de Traumatologia del seguiment del primer pacient intervingut a Espanya amb un clau amb tecnologia magnètica de transport ossi de tíbia

28 d’oct. 2022
Esta imagen ilustra que: La revista Trauma Case Reports publica un article del Servei de Traumatologia del seguiment del primer pacient intervingut a Espanya amb un clau amb tecnologia magnètica de transport ossi de tíbia

La revista internacional Trauma Case Reports –que pertany a la prestigiosa publicació Imjury– ha publicat un article elaborat per professionals del Servei de Traumatologia d’Adults sobre el seguiment durant tres anys del primer pacient intervingut a Espanya amb un clau amb tecnologia magnètica de transport ossi de tíbia.

El dia 12 d’agost de 2019, els professionals de la Unitat de Traumatologia de Son Espases posaren en pràctica aquesta tècnica en un home de 49 anys amb una fractura complexa i oberta de la tíbia dreta, provocada per un accident de trànsit. Després de quinze intervencions quirúrgiques a la cama dreta, el pacient presentava un defecte ossi de vuit centímetres, amb una gran limitació funcional.

Els grans defectes ossis de la tíbia i del fèmur, a causa de la seva complexitat i de l’alta comorbiditat, suposen un desafiament important per als traumatòlegs. Fins ara, es disposava de diferents sistemes per a la correcció d’aquests defectes (fixadors externs, plaques, claus), però cap que ens permetés dur a terme el transport ossi de manera interna. Aquest nou implant obre una porta més en el tractament d'aquests casos complexos amb extremitats catastròfiques i pot ser una arma terapèutica important per evitar l'amputació en els pacients.

Podeu consultar l’article en aquest enllaç.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19