Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

La Societat d’Anatomia Patològica es reuneix a Son Espases per debatre sobre la patologia pulmonar

29 d’abr. 2013
Esta imagen ilustra que: La Societat d’Anatomia Patològica es reuneix a Son Espases per debatre sobre la patologia pulmonar

La Societat d’Anatomia Patològica es reuneix a Son Espases per debatre sobre la patologia pulmonar - Hospital Universitari Son Espases

La V reunió científica de la Societat Espanyola d’Anatomia Patològica compta amb la participació de professionals de reconegut prestigi en patologia pulmonar procedents, no només del camp de l’anatomia patològica sinó també d’altres especialitats com: Pneumologia (Dr. Borja Cosío), Anàlisis Clíniques (Dra. Antonia Barceló), Radiologia (Dr. Joan P. Palmer), Oncologia (Dra. Josefa Terrasa), Anatomia Patològica (Dra. Cristina Gómez i Dr. Ebert Torres). D’aquesta manera, és possible abordar aquestes malalties des d’una perspectiva multidisciplinària.

A més, han exposat comunicacions dos patòlegs de fama internacional: el Dr. Jeffrey Myers, cap del Servei de Patologia de la Universitat de Michigan (EUA), que és un especialista en el camp de la patologia pulmonar, i el Dr. Jerónimo Forteza, de l’Institut Valencià de Patologia.

Els metges residents i els facultatius patòlegs de la Comunitat Autònoma, han fet la presentació d’alguns casos de patologia pulmonar.

La Reunió s'ha centrat en patologies com el càncer de pulmó, l’emfisema pulmonar i les síndromes d’apnees del són.També s'ha fet èmfasi en les novetats dels diagnòstics i tractaments des d’un punt de vista que inclou perspectives de diferents especialitats.

Aquesta ha estat una oportunitat per posar en comú estratègies diagnòstiques i terapèutiques de les diverses patologies del pulmó.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19