Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L’Associació Sonrisas visita als nins hospitalitzats a Son Espases

17 de nov. 2018
Esta imagen ilustra que: L’Associació Sonrisas visita als nins hospitalitzats a Son Espases

L’Hospital Universitari de Son Espases ha rebut avui matí la visita de l’Associació Sonrisas, que un any més ha repartit obsequis, il·lusió i alegria entre els infants que es troben hospitalitzats a l’Àrea de Pediatria del centre. Hi han assistit representants de l’exèrcit d’Aire, de Terra i de Marina, de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional, de la Policia Portuària i de la Policia Local de Palma.

Els infants hospitalitzats han rebut regals i joguines per part dels cossos i de les empreses convidades: Clínica Humana i Coaching Adela. També han rebut la visita de diferents personatges infantils. Els infants han pogut veure en primera persona els vehicles oficials de les forces i dels cossos de seguretat i d’emergències que han participat en la visita.

L’Associació Sonrisas té com principal objectiu transmetre alegria i benestar entre els nins que es troben malalts a en diferents llocs d’Espanya, i no tan sols a centres hospitalaris. Amb aquests tipus d’encontres, els membres de l’associació volen fomentar diversos projectes solidaris, tant nacionals com internacionals, però tal de treure un somriure als infants.
On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19