Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases acull una exposició de cinquanta obres creades per pacients amb algun trastorn mental

16 de nov. 2018
Esta imagen ilustra que: Son Espases acull una exposició de cinquanta obres creades per pacients amb algun trastorn mental

L’Hospital Universitari Son Espases acull fins el 30 de novembre l’exposició “Passes a Son Espases”, una col·lecció que fa referència als passos que ha de fer una persona que arriba a la Unitat Comunitària de Rehabilitació, un recorregut necessari per millorar les habilitats i els recursos personals i assolir el benestar.

La col·lecció, ubicada al vestíbul d’Extraccions (planta 0, mòdul K), consta de cinquanta obres creades amb tècniques mixtes i en formats diferents per pacients de la Unitat Comunitària de Rehabilitació de Salut Mental d’Inca (UCR Inca). S’ha inaugurat avui amb la presència del director mèdic de Son Espases, Manuel del Río; de la subdirectora d’infermeria de Processos sociosanitaris i Salut Mental, María Viña; de la subdirectora de Recursos Humans, Ruth Martón, i del cap del Servei de Psiquiatria de l’Àrea Sociosanitària, Rainer Obergugenberger. Durant la inauguració, el coordinador de la UCR d’Inca, el Dr. Óskar Clar, i la infermera Isabel Macía, han explicat l’objectiu de l’exposició i la feina que han fet amb els pacients.

L’eina principal de treball ha estat el taller creatiu, basat en l’expressió plàstica i corporal amb tècniques d’artteràpia, un recorregut que els pacients han fet amb l’acompanyament terapèutic per aconseguir la transformació personal, objectiu principal d’aquest projecte, que és una iniciativa de l’equip terapèutic de la UCR Inca en què tots els professionals hi han participat per fer possible aquesta mostra.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19