Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L’exposició «La mirada infermera» arriba a l’Hospital Universitari Son Espases

23 de des. 2022
Esta imagen ilustra que: L’exposició «La mirada infermera» arriba a l’Hospital Universitari Son Espases

Des d’avui divendres i fins al pròxim 31 de gener, l’Hospital Universitari acollirà l’exposició «La Mirada Infermera», una mostra que recull una sèrie de fotografies d’infermers de la xarxa pública, captades en diferents moments de la pandèmia de la COVID-19. L’objectiu de l’exposició és reflectir la mirada i el treball dels infermers en els hospitals, a Atenció Primària, a urgències extrahospitalàries i en dispositius especials que s’han habilitat en aquests dos darrers anys com a resposta a la situació de pandèmia. L’exposició és ubicada al vestíbul d’Extraccions de l’Hospital (planta 0, mòdul K).

Aquesta exposició itinerant inicià el seu recorregut a la Plaça des Mercat de Palma, el passat 12 de maig, coincidint amb el Dia Internacional de la Infermera. Des d’aleshores, milers de persones l’ha pogut veure en diferents llocs (Universitat de les Illes Balears, Hospital de Manacor, Hospital Sant Joan de Déu (Palma, Hospital Sant Joan de Déu (Inca), Hospital Can Misses (Eivissa).

El títol de l’exposició «La mirada infermera» se centra en la cura, suposa empatia, afecte, seguretat i competència científica i tècnica. Els infermers fan una labor essencial per a la societat, treballen amb i per a les persones i s’adapten a circumstàncies diverses en tots els àmbits i en totes les etapes de la vida.

Javier Garrido, Fátima Garrido, Sebastià Roig i altres professionals sanitaris de diferents gerències territorials són els autors de les fotografies de l’exposició.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19