Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases ret homenatge als professionals que s’han jubilat enguany

16 de des. 2016
Esta imagen ilustra que: Son Espases ret homenatge als professionals que s’han jubilat enguany

Emmarcat en la programació de les Festes de Nadal, aquest matí, l’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat l’acte central, en el qual s’ha retut un homenatge als 89 professionals que s’han jubilat enguany. També s’ha atorgat una condecoració als professionals que fa més de 25 anys que treballen en el Centre.

Des de primera hora del matí, la Sala d’Actes de l’Hospital ha ofert la programació inaugural de l’acte, que ha consistit en l’actuació nadalenca de la Coral de l’HUSE i en el Cant de la Sibil·la. Posteriorment, s’ha procedit al lliurament del guardó dels 25 anys a l’Hospital i s’ha fet un homenatge als treballadors que es jubilen enguany, que, en aquesta ocasió, s’ha materialitzat en un vídeo emotiu en què set dels protagonistes de diferents categories professionals han explicat les seves experiències com a treballadors del Centre.

A més, també s’ha dut a terme el lliurament de premis: del XXV Concurs de Betlems ha resultat guanyadora la Unitat de Convalescència B de l’Hospital General; del VII Concurs de Decoració Nadalenca, el premi ha estat per RX de Pediatria de l’HUSE; del XXV Concurs de Fotografia, les guanyadores han estat Malen Pons en la categoria Tema Lliure i Anna Boczkowska en la categoria Nadal. La fotografia guanyadora del Concurs de Fotografia serà la imatge de la felicitació institucional de l’Hospital.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19