Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L’Hospital acull unes Jornades de formació sobre noves tècniques de diagnòstic per imatge

1 de jul. 2014
Esta imagen ilustra que: L’Hospital acull unes Jornades de formació sobre noves tècniques de diagnòstic per imatge

GE Healthcare en col·laboració amb el Servei de Salut de les Illes balears organitza el primer User’s Club en el qual es fan sessions de formació amb l’objectiu de recolzar la formació als usuaris de les seves múltiples solucions en radiodiagnòstic

L’Hospital Universitari Son Espases acull unes Jornades de formació sobre noves tècniques de diagnòstic per imatge adreçades a radiòlegs, tècnics i físics i inclou carrusels teoricopràctics multimodalitat i tallers pràctics dirigits per Clinical Educations Specialist de GE Healthcare.

L’objectiu de les jornades és fiançar el diagnòstic per TAC i per ressonància magnètica i proporcionar informes més precisos, segurs i definitius.

A l’Hospital Universitari Son Espases es duen a terme 500 ressonàncies cardíaques a l’any i més de 4.000 estudis vasculars. A més, el TAC de perfusió s’emprarà pròximament per fer seguiment dels tumors a Oncologia i veure la resposta que tenen als tractaments. A l’Hospital de referència, també s’efectuen 50 estudis de pròstata i 50 endoscòpies virtuals de colon que permeten l’obtenció d’imatges d’endoscòpia sense haver d’introduir un tub.

A les Jornades, hi participen els caps de servei de l’Hospital Universitari Son Espases, de l’Hospital Son Llàtzer i de l’Hospital de Manacor.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19