Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Els “Pirates Adventure” de Magaluf donen 5.055 euros a l’Àrea de Pediatria

26 de juny 2014
Esta imagen ilustra que: Els “Pirates Adventure” de Magaluf  donen 5.055 euros  a l’Àrea de Pediatria

Els Pirates Adventure de Magaluf han presentat el seu espectacle als nins i a les nines hospitalitzats a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases amb una actuació a l’entrada de Consultes Externes.

A la “Charity Premier 2014”, celebrada el proppassat 10 de maig, els Pirates Adventure varen recaptar 5.055 euros que ara es destinaran a la decoració de diverses zones de l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases.

Durant l’acte d’entrega, els infants ingressats a l’Hospital i també els que han acudit a una cita de Consultes Externes han pogut gaudir d’una actuació especial dels Pirates Adventure. En una representació especialment pensada per als pacients, els Pirates han exhibit les seves habilitats acrobàtiques i han mostrat un espectacle de ball. Posteriorment, els artistes han visitat les plantes d’hospitalització i han repartit obsequis als pacients.

L’acte ha comptat amb la presència del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Victor Ribot, que ha recollit la donació i ha agraït als artistes l’actuació desinteressada i la seva generositat amb els infants de Son Espases.

Aquesta donació servirà per a la decoració de diverses zones de l’Àrea de Pediatria i per a la creació d’un entorn més càlid per al benestar dels pacients pediàtrics i els seus familiars. La col·laboració amb l’equip dels Pirates Adventure i l’Hospital Universitari Son Espases té vocació de tenir continuïtat en el temps, per impulsar diversos projectes solidaris a l’hospital de referència de les Illes.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19