Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L’Hospital Universitari Son Espases fidelitza 142 zeladors que han obtingut una plaça fixa

17 de maig 2022
Esta imagen ilustra que: L’Hospital Universitari Son Espases fidelitza 142 zeladors que han obtingut una plaça fixa

L’Hospital Universitari Son Espases ha donat la benvinguda avui als 142 zeladors que han superat el concurs oposició i que s’aniran incorporant de manera progressiva als diferents centres sanitaris que depenen de la Gerència del Sector Ponent. És el 40,45 % del total de les places que, el 2018, va convocar el Servei de Salut de les Illes Balears i ha suposat donar estabilitat a un nombre important de professionals.

La incorporació d’aquest nombre tan important de professionals ha estat tot un exercici de complexitat; ja que, d’una banda, ha suposat planificar la seva incorporació facilitant-los la conciliació de la vida professional i familiar i, de l’altra banda, garantir en tot moment la qualitat de l’assistència.

Del total dels 142 zeladors que s’incorporen, 74 ja feien feina a diferents unitats de l’Hospital i altres 68 treballaven a altres gerències territorials o s’han incorporat d’altres llocs.

Avui matí, el director gerent de Son Espases, Josep Pomar, acompanyat del director de Gestió, José Lladó, i de la subdirectora de Recursos Humans, Ruth Martón, ha donat la benvinguda als nous professionals. L’objectiu de l’acte ha estat felicitar-los per la seva plaça en propietat i proporcionar-los la informació necessària per a una ràpid adaptació als diferents serveis i una bona integració en el diferents equips.

Durant l’Acte, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals ha donat una sessió informativa sobre salut i cura postural dels zeladors en la mobilització dels pacients.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19