Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Núria Casanovas i Fran Fanjul, nous subdirectors de Son Espases

19 de maig 2022
Esta imagen ilustra que: Núria Casanovas i Fran Fanjul, nous subdirectors de Son Espases

Núria Casanovas i Francisco Fanjul han estat nomenats nova subdirectora de Gestió i Serveis Generals i nou subdirector de l’Àrea Mèdica, respectivament.

Núria Casanovas s’incorpora a l’Equip Directiu de la Gerència del Sector Ponent per liderar una subdirecció transversal que depèn de la Direcció Mèdica i de la Direcció d’Infermeria i que assumeix aspectes d’Admissió i de gestió de llits i aspectes relacionats amb l’àrea ambulatòria.

La nova subdirectora és diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. És Màster en Administració i Gestió de Cures en Infermeria i té dos postgraus, un en Infermeria Quirúrgica i un altre en Infermeria de Nova Generació: Habilitats Biopsicosocials.

Núria Casanovas inicià la seva trajectòria professional com a infermera de l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i compta amb experiència en l’àmbit de la gestió sanitària. Ha estat cap de l’Àrea del Bloc Quirúrgic a l’Hospital General de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Així mateix ha estat coordinadora de Gestió del Procés Quirúrgic, infermera cap d’Àrea del Bloc Quirúrgic i cap d’Admissions Hospitalàries i coordinadora de Gestió del Procés Ambulatori i Consultes Externes de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona, entre d’altres. L’any 2020 arribà a les Illes Balears on ha treballat com a infermera del Centre de Salut de Palmanova i, darrerament, com a consultora del procés quirúrgica de l’Hospital Universitari Son Espases.

En la seva vessant docent, la nova subdirectora ha estat professora del Grau d’Infermeria a la Universitat Internacional de Catalunya i docent de diversos màsters i postgraus.

Francisco Fanjul s’incorpora a la Gerència com a nou subdirector de l’Àrea Mèdica. És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra i especialista en Medicina Interna per l’Hospital Universitari Son Espases. Ha completat la seva formació postgrau amb diferents cursos de màster: Metodologia d’investigació clínica (Universitat de Barcelona), Mètodes quantitatius i analítics per a la medicina basada en l’evidència (UNED), Eines de gestió i investigació sanitària (UNED), Seguiment farmacològic dels pacients VIH (Universitat de Granada) i Avenços en el diagnòstic i tractament de les malalties pulmonars (UCSA), a més de múltiples cursos centrats principalment en les àrees mèdiques de la infecció per VIH i MPOC, així com en competències transversals de gestió i d’investigació clínica.

A l’àmbit docent, el nou subdirector mèdic ha estat tutor clínic de la Facultat de Medicina de la UIB en les assignatures de Patologia General i Malalties infeccioses. Actualment, és professor de l’assignatura Medicina Interna en 6è Curs del Grau de Medicina.

Un dels seus principals interessos és la investigació clínica i pertany al Grup d’Investigació de Malalties Infeccioses i VIH de l’IdISBa, des de l‘any 2012. Les principals línies d’investigació són la patologia pulmonar dels pacients infectats per VIH i la infecció COVID.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19