Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L’Hospital Universitari Son Espases presenta la Guia d’acollida al pacient ingressat en format audiovisual

30 d’abr. 2014
Esta imagen ilustra que: L’Hospital Universitari Son Espases presenta la Guia d’acollida al pacient ingressat en format audiovisual

L’Hospital Universitari Son Espases ha presentat la Guia d’acollida al pacient ingressat, un document en format audiovisual que forma part del procés d’acolliment dels pacients i amb el qual es pretén aconseguir que s’adaptin millor a l’entorn hospitalari. Els pacients hi podran accedir des dels televisors instal·lats a cada habitació de les plantes d’hospitalització. Aquesta guia ha estat creada per un equip multidisciplinari de Son Espases format per personal sanitari i professionals dels serveis d’Audiovisuals, Admissió i Atenció al Pacient.

A l’acte de presentació ha participat el conseller de Salut, Martí Sansaloni, qui ha agraït la col·laboració desinteressada dels professionals de l’Hospital que hi han participat voluntàriament, tant en la documentació com en l’enregis­trament i l’edició d’aquest document, amb el qual es pretén contribuir a fer més acollidores i familiars les estades dels pacients.

Amb aquesta guia, els pacients ingressats coneixeran la feina i la funció dels professionals que formaran part del seu entorn més immediat durant uns dies. A més de saber on està ubicat i de rebre algunes recomanacions importants, el pacient tendrà informació bàsica sobre el funcionament de l’Hospital, els horaris, els serveis que té a l’abast i també sobre els seus drets i els seus deures. En definitiva, es proporcionarà als pacients tota la informació que els ajudarà a desplaçar-se pel centre i a relacionar-se correctament amb els professionals.

Aprofitant els múltiples avenços tecnològics amb què l’Hospital està dotat s’ha aconseguit posar tota aquesta informació a l’abast dels pacients ingressats, alhora que s’ha reduït l’impacte mediambiental que suposaria imprimir la guia en paper, un innecessari consum de recursos.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19