Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Neix la xarxa social InsigthMedi, una aplicació que permet als professionals sanitaris compartir i estudiar imatges científiques conjuntament

5 de febr. 2014
Esta imagen ilustra que: Neix la xarxa social InsigthMedi, una aplicació que permet als professionals sanitaris compartir i estudiar imatges científiques conjuntament

El projecte, que ja compta amb més de 3.000 fotografies, es presenta en forma d’aplicació per a telèfons intel·ligents i en la seva creació ha participat el Dr. Gabriel Pizá de l’Hospital Universitari Son Espases.

L’aplicació ofereix la possibilitat d’accés i de participació a tota la comunitat mèdica, enriqueix les imatges amb enllaços a altres continguts i aporta millores per a la cerca com l’etiquetatge o el filtratge de les imatges per especialitats, sistemes i regions anatòmiques.

 El Dr. Gabriel Pizá Vallespir, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Infantil de l’Hospital Universitari Son Espases, i el Dr. Gonzalo Mora Gasque, especialista del Departament de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la Clínica Universitària de Navarra, han creat InsigthMedi, una xarxa social basada en imatges adreçada a l’intercanvi i a l’actualització de coneixements entre els professionals de l’àmbit medicosanitari.

Amb aquesta aplicació és possible estudiar les més de 3.000 imatges amb què ja compta InsigthMedi i enllaçar-les a continguts relacionats que estiguin disponibles en diferents formats: articles, presentacions, vídeos, webs... Igualment, ofereix la possibilitat d’etiquetar les imatges per referir-se a temes similars o de crear col·leccions temàtiques o casos clínics. També es possible filtrar les imatges per especialitats, regions anatòmiques i sistemes. D’aquesta manera, en obrir l’aplicació, la pàgina inicial es personalitza amb imatges de l’especialitat configurada i es carreguen les fotografies dels usuaris amb els quals s’ha establert un vincle i les imatges que s’han compartit. El sistema està preparat per mantenir en tot moment la confidencialitat i l’anonimat del pacient.

L’aplicació compta amb l’aval de la Clínica Universitària de Navarra i de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SECOT), així com de l’Associació Espanyola d’Artroscòpia.

Es pot obtenir més informació sobre les característiques de la xarxa i descàrrega de l’aplicació a la web: www.insightmedi.com a itunes al següent enllaç:
https://itunes.apple.com/es/app/insightmedi/id683804823?mt=8.

Pròximament, estarà també disponible per a dispositius Android.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19