Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Pilar Fuster és nomenada cap del Servei d’Atenció a l’Usuari

15 de jul. 2021
Esta imagen ilustra que: Pilar Fuster és nomenada cap del Servei d’Atenció a l’Usuari

El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, ha lliurat avui matí el nomenament de cap del Servei d’Atenció a l’Usuari a Pilar Fuster, que, des del mes de maig de l’any passat, ocupava el càrrec de coordinadora de l’esmentat Servei. També ha assistit a l’acte de lliurament el director de Gestió, José Lladó.

Fuster té per endavant la tasca de convertir aquest Servei en un referent en la provisió d’informació i en la transmissió d’opinió, de desenvolupar un model de relació amb la ciutadania que conciliï necessitats i expectatives, i de ser un punt d’encontre entre els usuaris i els professionals mitjançant la comunicació i la gestió.

Fuster és diplomada en Treball Social per la Universitat de les Illes Balears, màster en Administració Pública per ESADE, especialista universitària en Gestió de la Qualitat i experta en Bioètica.

Des de l’any 1997, ha estat vinculada a l’empresa pública Gestió Sanitària de Mallorca (Gesma), on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat, com a subdirectora d’Atenció Social o adjunta a la Subdirecció d’Organització, Mètodes i Qualitat. Entre els anys 2017 i 2020, va formar part de l’equip d’Atenció a la Cronicitat i Coordinació Sociosanitària del Servei de Salut.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19