Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Professionals de la Unitat de Mama de l’Hospital atenen els dubtes i les consultes de les pacients amb relació al càncer de mama

20 d’oct. 2014
Esta imagen ilustra que: Professionals de la Unitat de Mama de l’Hospital atenen els dubtes i les consultes de les pacients amb relació al càncer de mama

La Jornada informativa s’ha celebrat al vestíbul de Consultes Externes de l’Hospital Universitari Son Espases i ha servit per explicar l’activitat dels professionals de l’Hospital en aquesta patologia a pacients, familiars i associacions, i per resoldre els seus dubtes.

Es tracta d’una iniciativa posada en marxa, de manera conjunta, per la Unitat de Càncer de Mama i pel Servei d’Atenció al Pacient de Son Espases amb la intenció d’incorporar a l’activitat de l’atenció sanitària diària la resposta als dubtes i a les consultes que plantegen les pacients que pateixen aquesta malaltia.

Han assistit a la Jornada informativa l’Associació Espanyola contra el Càncer, Auba, Un Lazo en Movimiento, Almohadas del Corazón i Cancer Support Group.

El missatge que volen transmetre els professionals de la Unitat de Mama de Son Espases és d’animar la població a participar en els Programes de Detecció Precoç del Càncer de Mama. També volen recordar a les dones la importància d’acudir al metge d’Atenció Primària o a una unitat especialitzada tan aviat com es detectin els primers símptomes de la malaltia.

A l’Hospital Universitari Son Espases, es fa el cribratge de càncer de mama, cada dos anys, a les dones d’entre 50 i 90 anys. Anualment, es tracten a l’Hospital de referència entre 170 i 200 casos, dels quals, un 80% es resolen amb cirurgia conservadora i un 20% requereixen una mastectomia; en aquests casos, es procedeix, sempre que sigui possible, a la reconstrucció immediata de la mama. Avui en dia, el percentatge de curació del càncer de mama, se situa entre el 80 i el 85% dels casos.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324



En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19