Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

S’inaugura la “Jungla Tropical”, un nou projecte de “Na Marga Somriu”

19 de març 2015
Esta imagen ilustra que: S’inaugura la “Jungla Tropical”,  un nou projecte de “Na Marga Somriu”

Els nins i les nines ingressats a Son Espases ja poden gaudir de la “Jungla Tropical” ubicada a la terrassa de Pediatria (primera planta, mòdul B) i a la sala de descans i de jocs annexa. Aquesta nova zona d’ambientació infantil se suma a les figures del “Bosc Encantat” de la terrassa de la planta d’Oncopediatria que es va inaugurar ara fa gairebé un any.

En aquesta ocasió, l’artista Toni Socías ha creat unes figures d’inspiració exòtica, en memòria de l’esperit solidari i aventurer de la periodista Marga Cañellas Negre i en compliment del seu desig de fer més càlids i més alegres els hospitals de les Illes Balears i, el que és més important, de contribuir, d’aquesta manera, a la recuperació dels malalts ingressats.

Ara, els infants que ingressen a l’Hospital Universitari Son Espases poden trobar a la seva terrassa d’esplai una elefanta, un granot, mones i iguanes tropicals. A més d’una cabanya i un banc central, decorat amb girafes, per asseure’s, llegir o deixar volar la imaginació.

El projecte també inclou la decoració de la sala per a les famílies amb mobiliari infantil, a més de jocs i tallers creatius, que estan orientats a estimular la imaginació dels infants ingressats i el descans dels pares i familiars que els acompanyen. Els tallers han estat creats pels alumnes d’Educació Infantil del Centre d’Educació Superior Alberta Giménez, amb l’objectiu que els pacients ingressats puguin evadir-se, divertir-se i aprendre.

A l’acte d’inauguració, hi ha assistit el conseller de Salut, Martí Sansaloni, i el gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Victor Ribot, així com els membres i col·laboradors de l’associació “Na Marga Somriu” i els responsables i professionals de l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases.

Aquest és un dels projectes que ha posat en marxa l’associació “Na Marga Somriu”, creada l’any 2013 en memòria de la periodista Marga Cañellas, que va morir massa prest. “Na Marga Somriu” també ha apadrinat una pallassa de la Sonrisa Médica i, l’any passat, va condicionar una terrassa i una sala per a les famílies a la planta d’Oncologia Pediàtrica de Son Espases.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19