Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases acull una exposició de dotze obres en el marc de la campanya ‘Prevenir és tenir cura’

4 de des. 2018
Esta imagen ilustra que: Son Espases acull una exposició de dotze obres en el marc de la campanya ‘Prevenir és tenir cura’

La Direcció d’Infermeria de l’Hospital Universitari Son Espases ha presentat, aquest matí, una exposició que recull les imatges del nou calendari 2019, en el marc de la campanya ‘Prevenir és tenir cura’, que s’ha estructurat sota la frase ’12 mesos, 12 causes’.

Aquesta iniciativa que s’ha posat en marxa enguany per primera vegada, té com a objectiu sensibilitzar els professionals sanitaris envers la importància de la prevenció en l’entorn hospitalari. Per aquest motiu, cada mes se centra en un aspecte i s’organitzen tot un ventall d’activitats. Així, gener se centra en “La correcta administració de la medicació”; febrer, en la “Identificació del pacient”; març, en la “Promoció del son i del descans”; abril, en la “Prevenció de caigudes”; maig, en la “Continuïtat de les cures”; juny, en la “Prevenció de la desnutrició”; juliol, en el “Foment de l’autonomia del pacient”; agost, “A tenir cura amb evidència”; setembre, en la “Prevenció de les infeccions”; octubre, en la “Reducció del dolor”; novembre, en la “Prevenció d’Úlceres per Pressió i de ferides”, i desembre, en la “Contenció zero”.

El Servei d’Audiovisuals de Son Espases ha col·laborat en l’elaboració del calendari. Les fotografies pretenen crear un diàleg intern en l’espectador sobre cada un dels missatges amb els quals es treballava durant el projecte. Per dur a terme aquesta tasca fotogràfica, s’ha cercat una imatge i una tipografia que es complementin i, en alguns casos, s’han utilitzat textures i colors com a elements evocadors d’emocions.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19