Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases acull una jornada sobre innovació, desenvolupament i investigació en cures d’infermeria

13 de des. 2016
Esta imagen ilustra que: Son Espases acull una jornada sobre innovació, desenvolupament i investigació en cures d’infermeria

L’Hospital Universitari Son Espases ha acollit avui la primera edició de la jornada “Liderant la innovació, el desenvolupament i la investigació en les cures”, organitzat conjuntament amb la Universidad Internacional Menéndez Pelayo. Una setantena de professionals d’infermeria amb responsabilitats de gestió d’arreu de les Illes Balears han participat en l’encontre en el qual s’han tractat aspectes com el lideratge, la innovació i investigació en cures o les organitzacions centrades en les persones.

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha estat l’encarregat d’inaugurar la Jornada, juntament amb la directora general de Son Espases, Maria Dolores Acón; el director d’Infermeria, Luis Mariano López; la vicerectora de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo, Montaña Cámara, i un representat de l’empresa MSD.

La coordinadora de Seguretat del Pacient del Consell del Condat de Gävleborg (Suècia), Eva Sving, ha estat l’encarregada d’iniciar la Jornada amb una conferència sobre el lideratge. Tot seguit, s’ha celebrat una taula rodona de l’impacte sobre la salut que té la investigació i la Innovació en les cures. Finalment, la directora d’Infermeria de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Emma Gómez, ha pronunciat la conferència de clausura sobre les organitzacions centrades en les persones.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha estat l’encarregada de clausurar la Jornada. Gómez ha manifestat que des de conselleria “estam decidits a implantar un model basat en la innovació i en la investigació, que gestioni grans quantitats de dades i avaluï resultats”. En aquest sentit –ha dit la consellera- “hem d’aprofitar la capacitat de lideratge del col·lectiu d’infermeria”.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19