Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb una amollada de coloms missatgers

29 de gen. 2016
Esta imagen ilustra que: Son Espases celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb una amollada de coloms missatgers

L’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat el Dia Escolar de la No-violència i la Pau —que es commemora demà, dissabte— amb una amollada de 400 coloms missatgers. Aquesta acció de sensibilització forma part del Pla de responsabilitat social corporativa de l’organització i ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada del Club Columbòfil de Porreres.

Una desena d’infants ingressats a l’Hospital i els de l’escoleta han assistit a l’acte i han participat activament en l’amollada dels coloms.

Reconegut per la UNESCO, des de 1964 se celebra cada 30 de gener el Dia Escolar de la No-violència i la Pau per commemorar la mort de Gandhi. En aquesta data es recorda la necessitat de l’educació per a la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

El lema d’aquest dia és “Amor universal, no-violència i pau. L’amor universal és millor que l’egoisme, la no-violència és millor que la violència i la pau és millor que la guerra”.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19