Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases convoca la primera edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures

9 de febr. 2017
Default image

L’Hospital Universitari Son Espases convoca la primera edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”. L’objectiu és potenciar la pràctica basada en el coneixement científic i fomentar la participació dels professionals d’infermeria en l’elaboració i el desenvolupament de projectes d’innovació. A més, també pretén fer visible el compromís de la pràctica infermera per mitjà de la millora contínua i de la innovació.

S’atorgarà un premi valorat en 1.500 € per al millor dels projectes presentats i un accèssit de 1.000 € per al millor presentat per professionals en actiu del Sector Sanitari de Ponent.

Qualsevol professional de les categories d’infermer, infermer especialista, fisioterapeuta o terapeuta ocupacional podrà presentar el seu projecte, que ha de ser innovador en les àrees assistencial, de recerca, docent o de gestió. No s’acceptaran projectes en la fase d’implantació o ja implantats, ni projectes de final de grau o màster ni els presentats a altres convocatòries.

Els professionals que vulguin participar en aquesta convocatòria de premis ho poden fer individualment o col·lectivament. Han de presentar el projecte juntament amb una memòria descriptiva i han de cursar la participació en un registre oficial o enviant la documentació per correu certificat a l’adreça postal de la Direcció d’Infermeria (Hospital Universitari Son Espases, planta 2, mòdul K. Carretera de Valldemossa, 79. 07129 Palma). El termini per presentar projectes acaba el 21 d’abril de 2017.

Es poden consultar les bases de la convocatòria en el web de l’Hospital Universitari Son Espases, seguint la ruta Docència > Docència i formació > Docència d’infermeria o clicant en aquest enllaç:

 www.hospitalsonespases.es/index.php/docencia/personal-d-infermeria/item/2063-1a-edició-premi-de-projectes-d’innovació-en-cures

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19