Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases convoca la Segona Edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures

25 de set. 2018
Esta imagen ilustra que: Son Espases convoca la Segona Edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures

L’Hospital Universitari Son Espases convoca la segons edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”. L’objectiu és potenciar la pràctica basada en el coneixement científic i fomentar la participació dels professionals d’infermeria en l’elaboració i el desenvolupament de projectes d’innovació. A més, també pretén fer visible el compromís de la pràctica infermera per mitjà de la millora contínua i de la innovació.

S’atorgarà un premi valorat en 2.000 € per al millor projecte presentat i un accèssit de 1.000 € per al millor projecte presentat per professionals en actiu de l’Hospital Universitari Son Espases —Sector Sanitari Ponent—.

Qualsevol professional de les categories d’infermer, infermer especialista, fisioterapeuta o terapeuta ocupacional i logopeda podrà presentar el seu projecte, que ha de ser innovador en les àrees assistencial, de recerca, docent o de gestió. No s’acceptaran projectes en la fase d’implantació o ja implantats, ni projectes de final de grau o màster ni els presentats a altres convocatòries.

Els professionals que vulguin participar en aquesta convocatòria han de presentar, abans del 15 de novembre de 2018, el treball desenvolupat, mitjançant escrit, amb registre oficial o per correu certificat amb justificant de recepció, en un sobre tancat amb la indicació “2a EDICIÓ PREMI PROJECTES D’INNOVACIÓ EN CURES” adreçat a la Direcció d’Infermeria de Son Espases, planta 2, mòdul K, carretera de Valldemossa, 79, 07120 Palma (Mallorca). No poden dur remitent ni cap altra dada d’identificació.

A l’interior del sobre, s’hi ha d’incloure: el treball firmat amb un pseudònim, conforme amb el format que s’indica més avall en aquestes mateixes bases; un sobre tancat, identificat amb el mateix pseudònim, que ha d’incloure el nom i l’adreça completa de l’autor, un telèfon de contacte del primer firmant i el currículum vitae.

El període de presentació de projectes és del 24 de setembre al 15 de novembre de 2018.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19