Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases en el rànquing d’hospitals en xarxes socials

23 de gen. 2012
Esta imagen ilustra que: Son Espases en el rànquing d’hospitals en xarxes socials

Son Espases en el rànquing d’hospitals en xarxes socials - Hospital Universitari Son Espases

Dels 778 hospitals que hi ha a Espanya, Son Espases es troba en el Top 5, amb presència a Facebook, YouTube, Flickr, Twitter i la blogosfera, amb El bloc d’un hospital, i l’únic que apareix en tots els rànquings.

L’Observatori de les TIC en Salut ha publicat un rànquing d’hospitals en xarxes socials amb l’objectiu d’estimular les noves formes de relació entre les organitzacions sanitàries i els seus usuaris. Dels 778 hospitals que hi ha a Espanya, Son Espases es troba en el Top 5, amb presència a Facebook, YouTube, Flickr, Twitter i la blogosfera, amb El bloc d’un hospital, i l’únic que apareix en tots els rànquings.

Per nombre de seguidors a Facebook, hi ha 49 hospitals que utilitzen aquesta xarxa social, i Son Espases és el primer hospital públic i el tercer d’àmbit nacional, amb prop de 3.000 usuaris. Destaquen en ObservaTICs que el nombre de seguidors a Facebook es relaciona amb l’interès que desperta la pàgina d’una organització i les expectatives que genera per oferir informació útil.

A Twitter hi ha 30 hospitals amb canal corporatiu i els dos centres públics amb més seguidors són el Clínic de Barcelona i Son Espases. Segons ObservaTICs aquesta dada significa el nombre de persones o entitats que volen rebre informació periòdica i / o comunicar-se amb l’hospital, fet que suposa una mesura de la confiança dels seguidors en que l’hospital va a generar informació interessant. També destaquen que Son Espases segueix a més de 600 usuaris amb l’objectiu d’escoltar i interaccionar amb altres usuaris. Podeu consultar el rànquing complet a la web de ObservaTICS.

http://observatics.blogspot.com/2012/01/el-ranking-de-hospitales-sociales.html

Des de Son Espases agraïm aquesta mostra de confiança i valorem positivament que s’apreciï, sobretot, la voluntat d’estar en les xarxes socials, d’acostar-nos a l’usuari i comunicar de forma més àgil. De la mateixa manera, som conscients que aquest repte suposa un canvi constant, de millora i adaptació, per oferir allò que l’usuari realment necessita, ja sigui informant sobre salut i l’activitat assistencial de l’hospital o com a canal d’atenció a l’usuari.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19