Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases habilita prop d’un centenar de places d’aparcament per a bicicletes

18 de nov. 2020
Esta imagen ilustra que: Son Espases habilita prop d’un centenar de places d’aparcament per a bicicletes

A partir d’avui, hi ha habilitades dues zones d’aparcament de bicicletes exclusives per als professionals de l’Hospital. Les noves zones —situades devora les entrades principals de Consultes Externes i d’Hospitalització— estan tancades, cobertes i protegides per càmeres de seguretat. Només s’hi pot accedir amb targeta identificativa. Aquesta acció s’emmarca en el projecte estratègic de l’Hospital de fomentar el transport sostenible i ha estat possible gràcies a la col·laboració i a la implicació dels membres de la Comissió de Mobilitat de l’Hospital.

L’aparcament de Consultes Externes està situat al costat dels locals comercials, té 29 metres quadrats i una capacitat per estacionar-hi fins a 30 bicicletes. Està totalment cobert per evitar les inclemències del temps i vigilat durant les 24 hores del dia per càmeres de seguretat.

L’aparcament d’Hospitalització està situat a la planta -2, sota l’edifici de Consultes Externes. Té 65 metres quadrats i una capacitat per acollir fins a 60 bicicletes. De la mateixa manera que l’altre aparcament, també està cobert i vigilat per càmeres de seguretat.

Per accedir-hi cal tenir activada la targeta identificativa. El Departament de Seguretat —situat a la planta -2, mòdul K— és l’encarregat de fer les activacions.

Els usuaris de l’Hospital podran seguir utilitzant els actuals aparcaments de bicicletes, situats tant a l’entrada d’Hospitalització com a l’entrada d’Urgències.

Ja s’han iniciat també les obres del carril bici i de vianants que uniran el Secar de la Real amb l’Hospital.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19