Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases, premi a l’hospital públic més ben gestionat segons la revista New Medical Economics

26 de nov. 2020
Esta imagen ilustra que: Son Espases, premi a l’hospital públic més ben gestionat segons la revista New Medical Economics

La prestigiosa revista New Medical Economics —especialitzada en el sector sanitari— ha atorgat a Son Espases el premi a l’hospital públic més ben gestionat. El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, ha estat l’encarregat de recollir el guardó i ha afirmat que “la situació viscuda enguany ha suposat un esforç extraordinari per als professionals però, també, per als gestors, i ha deixat palesa la importància de definir un nou model de gestió”. Un model, segons Pomar, “que passa d’administrar a gestionar, amb un compromís ferm amb el canvi i la transformació, i que és capaç d’impulsar projectes nous en una situació com la pandèmia de la COVID-19”.

Els altres centres finalistes han estat l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón, de Madrid; l’Hospital de Montecela, de Pontevedra; l’Hospital Universitario Marqués de Valdecilla, de Cantabria; l’Hospital San Juan, d’Alacant, i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, de Barcelona.

La publicació digital especialitzada en el món de la gestió sanitària i l'experiència del pacient New Medical Economics lliura aquests premis anuals per a reconèixer la tasca de professionals, Administració i totes aquelles entitats que contribueixen de manera significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinen una activitat innovadora, investigadora, de gestió i d'atenció al pacient l'any 2020.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19