Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases organitza la I Jornada de Salut de la Dona a Balears amb la participació de 180 professionals

9 de nov. 2018
Esta imagen ilustra que: Son Espases organitza la I Jornada de Salut de la Dona a Balears amb la participació de 180 professionals

L’Hospital Universitari de Son Espases ha celebrat aquest matí la I Jornada de Salut de la Dona a Balears, organitzada pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’hospital i que ha comptat amb la participació de prop de 180 professionals entre metges de família, ginecòlegs, infermers i comares d’atenció primària i atenció hospitalària del sector sanitari de la comunitat.

Aquesta activitat pretén compartir i actualitzar els coneixements d’aquest grup de professionals sobre els aspectes relacionats amb la salut sexual i reproductiva, com són les infeccions de transmissió sexual, els mètodes anticonceptius i la interrupció voluntària de l’embaràs.

En les properes sessions, es tractaran temes com l’atenció a l’embaràs i les patologies benignes freqüents en les diferents etapes de la vida, així com els cribratges de malalties de la dona. Es realitzaran revisions dels temes amb casos pràctics per tal de perfeccionar i homogeneïtzar l’activitat sanitària en les pacients.

Els tutors de residents de Ginecologia i Obstetrícia de Son Espases, el Dr. Miguel Reyero i la Dra. Elena Jiménez, i el departament de Docència Mèdica, han organitzat aquesta Jornada. L’acte ha comptat amb la intervenció del cap del servei de Ginecologia i Obstetrícia a l’hospital, el Dr. Octavi Córdoba, que ha destacat la importància de compartir el coneixement entre els professionals per apropar-se a les necessitats de les dones.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19