Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases premia al millor projecte d’Innovació en Cures

13 de des. 2018

L’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat aquest dijous la segona edició dels Premis de Projectes d’Innovació en Cures a l’Hospital. El primer premi a nivell nacional, valorat en un total de 2.000 €, ha estat atorgat al millor projecte presentat per.... sota el nom de “...”. També s’ha fet entrega d’un accèssit valorat en 1.000 € per al projecte presentat pels professionals en actiu de l’Hospital.

L’objectiu d’aquest reconeixement és fomentar la pràctica del coneixement científic i la participació dels professionals d’infermeria de l’Hospital en el desenvolupament de projectes d’innovació. D’aquesta manera, es pretén fer visible el compromís dels professionals del sector sanitari a través de la innovació i la millora contínua. La convocatòria ha rebut diversos projectes centrats en la millora en el desenvolupament en les cures de les categories d’infermeria, fisioteràpia, teràpia ocupacional i logopèdia.

La Jornada, que ha comptat amb prop de XXX participants, ha acollit una taula rodona per tractar el repte de la gestió aplicada a la pràctica clínica i la unitat de gestió de cures assistencials. També s’ha posat en comú la visió de cures centrades en la persona mitjançant la perspectiva de les associacions de pacients i s’ha realitzat la presentació i la defensa dels projectes que han estat finalistes.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19