Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases premia al millor projecte d’Innovació en Cures

13 de des. 2018
Esta imagen ilustra que: Son Espases premia al millor projecte d’Innovació en Cures

L’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat aquest dijous la segona edició dels Premis de Projectes d’Innovació en Cures a l’Hospital. El primer premi a nivell nacional, valorat en un total de 2.000 €, ha estat atorgat al millor projecte presentat per.... sota el nom de “...”. També s’ha fet entrega d’un accèssit valorat en 1.000 € per al projecte presentat pels professionals en actiu de l’Hospital.

L’objectiu d’aquest reconeixement és fomentar la pràctica del coneixement científic i la participació dels professionals d’infermeria de l’Hospital en el desenvolupament de projectes d’innovació. D’aquesta manera, es pretén fer visible el compromís dels professionals del sector sanitari a través de la innovació i la millora contínua. La convocatòria ha rebut diversos projectes centrats en la millora en el desenvolupament en les cures de les categories d’infermeria, fisioteràpia, teràpia ocupacional i logopèdia.

La Jornada, que ha comptat amb prop de XXX participants, ha acollit una taula rodona per tractar el repte de la gestió aplicada a la pràctica clínica i la unitat de gestió de cures assistencials. També s’ha posat en comú la visió de cures centrades en la persona mitjançant la perspectiva de les associacions de pacients i s’ha realitzat la presentació i la defensa dels projectes que han estat finalistes.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19