Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases suspèn temporalment els permisos i vacances concedits al personal de l’Hospital

28 de des. 2020
Esta imagen ilustra que: Son Espases suspèn temporalment els permisos i vacances concedits al personal de l’Hospital

L’Hospital Universitari Son Espases ha comunicat avui a la Junta de Personal del centre la suspensió temporal dels permisos i vacances concedits al personal com a mesura de prevenció davant l’increment d’ingressos de pacients amb COVID-19 que s’ha registrat a l’hospital de referència en la darrera setmana. Es tracta d’una mesura de caràcter general i supeditada a l’evolució de la pandèmia. En funció de com evolucioni la pandèmia, aquesta mesura es podria estendre a altres centres hospitalaris.

 No obstant això, la Gerència estudiarà individualment cada cas i valorarà l’autorització de continuïtat dels permisos en aquells caos en els que es consideri que la presència del treballador no és imprescindible al llarg dels propers dies. També s’ampliarà en tres mesos el període per sol·licitar els permisos, que en comptes de finalitzar el març de 2021, s’amplia fins el mes de juny de l’any que ve. Aquest esforç que ara es demana al personal de l’hospital de referència es compensarà de la millor forma possible i amb l’acord de la part social.

Aquesta decisió s’ha pres des de la responsabilitat i com a mesura de prevenció davant l’increment de casos que s’han registrat a l’hospital de referència, que avui té una ocupació de pacients COVID-19 de 92 persones a planta (un 37% del llits COVID-19 a hospitalització)  i 34 ingressats a la Unitat de Cures Intensives (un 33% de la capacitat de llits). Durant el març l’estada mitjana era de 12,5 dies a planta i de 25 a l’UCI. Actualment és de 6,5 i 16 dies respectivament.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19