Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Un centenar de zeladors de totes les gerències del Servei de Salut debaten sobre el present i el futur de la professió

5 d’oct. 2017
Esta imagen ilustra que: Un centenar de zeladors de totes les gerències del Servei de Salut debaten sobre el present i el futur de la professió

Un centenar de zeladors de totes les gerències territorials del Servei de Salut es reuneixen avui i demà a l’Hospital Universitari Son Espases per parlar del present i dels reptes de futur d’aquest col·lectiu. Aquesta trobada està organitzada per Son Espases i té el suport de l’Institut de Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB) i del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

El director gerent de Son Espases, Josep Pomar, ha estat l’encarregat d’inaugurar i donar la benvinguda als assistents i ha aprofitat l’avinentesa per lloar la tasca del col·lectiu de zeladors, cabdal per al bon funcionament de l’Hospital. També hi han estat presents el director de Gestió, José Lladó, i la subdirectora de Recursos Humans, Ruth Martón.

Sota el títol “La seguretat, la qualitat i les competències professionals dels zeladors”, s’han organitzat tot un seguit de conferències, debats i ponències durant aquests dos dies. Els dos temes principals han estat la professionalització del col·lectiu i la necessitat de crear uns estudis reglats, i els principals problemes que es troben els zeladors en la feina quotidiana.

Aquesta trobada no només serveix per reflexionar sobre el present i els reptes de futur d’aquest col·lectiu, sinó que també ha esdevengut un nexe d’unió i de col·laboració conjunta dels zeladors de totes les gerències.

En l’edició d’enguany també han estat presents zeladors i responsables de l’Hospital Valle del Nalón, de Langreo (Astúries).

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19