Idioma:
Govern de les Illes Balears
Page
Inici / / Qui som / Carta de Compromisos

Carta de Compromisos

La Gerència del Sector Sanitari Ponent, que inclou la gestió de l’Hospital Universitari Son Espases, l’Hospital General, l’Hospital Psiquiàtric, l’Hospital Verge de la Salut i l’Ambulatori El Carme, manifesta el seu compromís amb la població mitjançant els punts següents:

Prestar una atenció sanitària d’acord amb un model biopsicosocial que respecti els principis de la bioètica i que prioritzi la utilització dels recursos segons la necessitat i la gravetat dels pacients.

Respectar i complir la "Carta de Drets i Deures dels Usuaris" i adaptar-los a l’evolució constant de la normativa, així com als canvis socials, demogràfics i culturals que es produeixin en la nostra societat.

Incorporar i respectar els valors, les creences, els usos i els costums dins el marc normatiu que la dinàmica social requereixi.

Donar un valor absolut al respecte i al compliment de les voluntats anticipades dels pacients, si es dona el cas, partint de la promoció de l’autonomia de les persones. Entenem l’exercici d’aquest dret, sobretot, quan es trobin en una situació en què els sigui impossible manifestar la seva opinió.

Promoure les activitats pedagògiques, lúdiques i culturals necessàries perquè l’hospitalització en els nostres centres sigui una continuïtat de les relacions del pacient amb el seu entorn i amb els seus familiars.

Intentar, amb força i dedicació, que els infants malalts que necessitin les nostres cures rebin el tractament necessari mentre estiguin ingressats, amb una atenció individualitzada i que puguin estar acompanyats dels seus pares o de qualsevol persona que els ofereixi les seves cures. Escola, sala de jocs, ciberaula, ioga, biblioteca i una important programació d’activitats lúdiques i culturals reforcen aquest compromís.

Apostar per la sostenibilitat, la gestió eficient dels nostres recursos i el respecte pel medi ambient perquè som una Administració socialment compromesa, ètica i responsable.

Fomentar la transparència i la participació ciutadana, per aquest motiu, els nostres centres estan oberts a la col·laboració i a la presència de voluntariat, d’entitats sense ànim de lucre, d’ONG i d’associacions de malalts i familiars.

Actuar com a centre de referència en les patologies d’especial complexitat que requereixin la nostra intervenció i potenciar la investigació científica i la formació continuada dels professionals.

Organitzar els recursos que tenim per abordar totes les estratègies de la nostra Comunitat Autònoma (cronicitat, MPOC, demències, malalties rares, etc.).

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19