Idioma:
Govern de les Illes Balears
Page
Inici / / Qui som / Presentació

Presentació

L’Hospital Universitari Son Espases pren el relleu de l’antic Son Dureta l’any 2010. Pertany al Servei de Salut i és l’hospital públic de referència per a més de 330.000 habitants de Palma i dels municipis d’Andratx, Calvià i Esporles. A més, és l’hospital de referència terciària per al milió d’habitants de la comunitat autònoma de les Illes Balears

Son Espases és un hospital modern, està dotat de tecnologia sanitària d’avantguarda i compta amb investigació i docència pròpies. En les seves instal·lacions acull els estudis de Grau de Medicina –que imparteix la Universitat de les Illes Balears– i l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

L’activitat assistencial és el pilar fonamental. Gràcies als més de 5.000 professionals i als equipaments d’alta tecnologia de què disposa, l’Hospital efectua anualment: 24.000 intervencions quirúrgiques, 152.000 urgències, més mig milió de consultes amb l’especialista i registra 32.000 altes hospitalàries.

Son Espases està adscrit al Sector Sanitari Ponent i inclou la gestió de: l’Hospital General, l’Hospital Psiquiàtric l’Hospital Verge de la Salut.

facana-huse
facana-general
facana-psiquiatric
facana-el-carme

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19